Şeyma Subaşı’dan cesur tatil paylaşımı

Özel hayatıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı, Instagram hesabında gizli reklam yaparken yakalanmıştı. Subaşı, reklamları ‘gizli’ yaptığı için tam 550 bin 59 lira para cezası yemişti. Sosyal medya paylaşımlarına tam gaz devam eden Subaşı’ndan yeni paylaşımlar geldi. Tatilden bikinili videosunu takipçileriyle paylaşan ünlü güzel, kusursuz fiziğiyle ve güzelliğiyle ortalığı kasıp kavurdu. Subaşı’nın kendi etrafında dönmesi ve fiziğini göstermesi dikkat çekti.

Şeyma Subaşı’dan cesur tatil paylaşımı

Acun Ilıcalı ile yaşadığı aşkla adını duyuran Şeyma Subaşı kızı Melisa dünyaya geldikten sonra evliliğini noktalamıştı. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Şeyma Subaşı özel hayatıyla da çok konuşuluyor.

Gizli reklam yaparken yakalanmıştı! Şeyma Subaşı'ndan cesur tatil paylaşımı geldi! Yeşil bikinisiyle kendi etrafında döndü - Resim : 1

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Marakeş’te 3 gün 3 gece süren bir düğünle evlenmişti. Ancak Subaşı’nın bu evliliği sadece 5 ay sürmüştü.

Gizli reklam yaparken yakalanmıştı! Şeyma Subaşı'ndan cesur tatil paylaşımı geldi! Yeşil bikinisiyle kendi etrafında döndü - Resim : 2

SOSYAL MEDYAYI AKTİF KULLANIYOR

Cesur paylaşımlarıyla ve özel hayatıyla magazin camiasında çok konuşulan Şeyma Subaşı, sosyal medyayı aktif kulllanan ünlüler arasında yer alıyor.

550 BİN LİRA CEZA ÖDEDİ

İddialı pozlarla sosyal medyada büyük yankı uyandıran Subaşı, Instagram hesabında gizli reklam yaparken yakalanmıştı. Subaşı, tekstilden mücevhere birçok markanın reklamını yapıp ancak ‘reklam’ olduğunu belirtmediği için 550 bin lira ceza yemişti.

Gizli reklam yaparken yakalanmıştı! Şeyma Subaşı'ndan cesur tatil paylaşımı geldi! Yeşil bikinisiyle kendi etrafında döndü - Resim : 4

BİKİNİLİ VİDEOSUNU PAYLAŞTI

Son olarak sosyal medya hesabından bikinili videosunu takipçieriyle paylaşan Subaşı’nın ksuursuz fiziğini gözler önüne sermesi dikkat çekti.

Gizli reklam yaparken yakalanmıştı! Şeyma Subaşı'ndan cesur tatil paylaşımı geldi! Yeşil bikinisiyle kendi etrafında döndü - Resim : 5

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir