Şeyma Subaşı’ndan imalı paylaşım

Şeyma Subaşı, evlilik hazırlığı yaptığı ve sosyal medyada art arda romantik pozlar verdiği Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi’den geçtiğimiz ay ayrılmıştı. Instagram gönderileriyle adından söz ettirmeyi sürdüren fenomenin, hikayeler bölümünden yayınladığı bir fotoğraf ile Meedo’ya gönderme yaptığı ileri sürüldü.

Şeyma Subaşı’ndan imalı paylaşım

Subaşı’nın yaptığı yeni bir paylaşım, fenomen ismin hala eski aşkını gizli gizli takip ettiği ve ona göndermede bulunduğu iddialarını da beraberinde getirdi.

Alsaloussi, geçtiğimiz gün Instagram hesabının hikayeler bölümünden kucağında bir bebekle çekilen fotoğrafını yayınlayarak, “Saf mutluluk, sevgi ve neşe” yazdı.

SAATLER SONRA PAYLAŞTI

Subaşı ise Meedo’nun bu paylaşımından sadece birkaç saat sonra kızı Melisa ile çekilen bir karesini aynı şekilde sosyal medya hesabının hikayeler kısmından yayınlayarak, “Yanına geliyorum, benim en safım…” notunu yazdı.

Şeyma Subaşı’nın bu paylaşımı, sosyal medya kullanıcıları tarafından Mohammed Alsaloussi’ye bir gönderme olarak yorumlanırken, ünlü ismin eski aşkıyla barışmak istediğini düşünenler de oldu.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir