Şeyma Subaşı’nın eski aşkı Mohammed Alsaloussi’den sürpriz hamle!

Sürpriz şekilde sonlanan Şeyma Subaşı-Mohammed Alsaloussi beraberliği, magazin gündeminde üst sıralardaki yerini koruyor. Subaşı’nın ‘ayrılık’ açıklamasının ardından Mısırlı eski sevgiliden flaş bir hamle geldi. “Hazır mısın” mesajı sosyal medyayı salladı.

Şeyma Subaşı’nın eski aşkı Mohammed Alsaloussi’den sürpriz hamle!

Şeyma Subaşı’nın “Ayrıldık” itirafından sonra Mohammed Alsaloussi’ye ait olduğu iddia edilen bir Instagram hesabından sürpriz mesaj paylaşıldı.

Alsaloussi’nin biten ilişkisi hakkında açıklamalarda bulunacağını düşünen sosyal medya kullanıcıları, Mısırlı iş insanına yorum yağdırdı.

Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi, son bir ayda sırasıyla; evlilik teklifi, bebek, dolandırıcılık ve ayrılık haberleriyle magazin gündemine geldi.

“HAYAT SİZE LİMON VERİYORSA…”

30 yaşındaki sosyal medya fenomeni, büyük yankı uyandıran haberlerin ardından 3.3 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Dil çıkardığı pozuna “Hayat size limon veriyorsa ondan limonata yapın” notunu düşen Subaşı, takipçilerinden yaklaşık 150 binden fazla beğeni aldı.

‘HAZIR MISIN?’ MESAJI

Subaşı’nın bu sözlerinden sonra Mohammed Alsaloussi’ye ait olduğu iddia edilen ‘themeedo’ adlı Instagram hesabından, “Hazır mısınız?” mesajı paylaşıldı.

Gönderi yaklaşık 500 bin kişi tarafından görüntülendi. Alsaloussi’nin, Şeyma Subaşı hakkında açıklamalarda bulunacağını düşünen takipçileri, Mısırlı iş insanına adeta yorum yağdırdı.

BİNLERCE TAKİPÇİ!

Hakkında ‘dolandırıcı’ iddiaları çıkan Mohammed Alsaloussi’ye ait olduğu iddia edilen bir Instagram hesabını kısa sürede yaklaşık 100 bin kişi takibe aldı.

Şeyma Subaşı, Ocak 2021’de aşk yaşamaya başlayıp geçtiğimiz günlerde yollarını ayırdığı Mohammed Alsaloussi’a ‘Meedo’ diye hitap ediyordu.

“AYRILIK SEBEPLERİ BİZDE KALSIN”

Dolandırıcılık iddialarından sonra sessizliğini bozan fenomen, “Ayrılık nedeniyle ilgili çıkan haber tamamen asılsızdır. Beni arayan gazetecilere söylediğim gibi: Biraz saygı gösterin. Ayrılık doğru ama sebepleri bizde kalsın” ifadelerini kullanmıştı.

“EVLENMEDEN ÇOCUK OLMAZ”

İkilinin ani evlilik kararı, ‘Şeyma hamile’ dedikodularını beraberinde getirmişti. “Evlenmeden çocuk olmaz” diyen Subaşı, daha sonra hamile olduğunu ve evlilik kararını ertelediklerini açıklamıştı.

ÜZÜCÜ HABERİ BÖYLE DUYURDU

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından üzücü haberi veren Subaşı, “Yüksek stres sebebiyle düğünü ertelediğimizi söylemiştim. Maalesef bu stres bebeğimi kaybetmeme neden oldu. Yas tutmam ve yaşadığım duygularla başa çıkabilmem için zamana ihtiyacım var” ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir