Sırada Ghezzal var

Kenan Karaman ve Valentin Rosier transferlerinde mutlu sona ulaşan Beşiktaş, Ghezzal konusunda da Leicester’ın bonservis indirimi yapmasını bekliyor.

Sırada Ghezzal var

Önümüzdeki sezon iddialı bir kadro kurmayı planlayan son şampiyon Beşiktaş, transferde yoğun mesai harcıyor. İlk olarak Salih Uçan’ı transfer eden siyah beyazlılar, Kenan Karaman ile 3 yıllık ön protokol imzalayarak el sıkışırken Valentin Rosier’in transferi için de Sporting Lizbon’la bonservis konusunda anlaşmaya vardı. Rosier ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak olan Beşiktaş’ta transfer gündeminin en önemli ismi ise geçtiğimiz sezonun yıldızı Rachid Ghezzal.

KAMPA YETİŞTİRİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Geçtiğimiz hafta Ghezzal’ın menajeriyle bir araya gelen ve futbolcuyla anlaşan Beşiktaş Yönetimi, bonservis konusunu da çözüme kavuşturmak üzere. 3 milyon Euro bonservis bedeliyle bu futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen siyah-beyazlılar, Leicester Yönetimi’ni ikna etmek için görüşmelerini sürdürüyor. İki tarafın anlaşması için arada 1 milyon Euro’luk fark kaldığı öğrenilirken, özellikle Ghezzal’ın Beşiktaş’ta oynamak istemesi nedeniyle, İngiliz ekibinin bonservis bedeli konusunda kolaylık sağlaması bekleniyor. Beşiktaş, 24 Temmuz’da başlayacak olan İspanya kampı öncesinde Rachid Ghezzal’a imza attırmak ve bu futbolcuyu kampa götürmeyi hesaplıyor.

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir