Bursaspor, TFF 3. Lig’in 27. haftasında sahasında 23 Elazığ FK ile karşılaştı. Atatürk Spor Kompleksi Matlı Stadyumu’nda oynanan müsabakada yeşil-beyazlı taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.
Lider Bursaspor rakibini 3-1 mağlup ederken Bursaspor’un gollerini Sedat Cengiz ve Muhammet Demir (2) kaydetti.
ŞAMPİYONLUK HAFTAYA KALDI
Yeşil-beyazlıların arkasından ligde ikinci sırada yer alan Karşıyaka, Kahramanmaraşspor’u mağlup etti. Böylelikle Bursaspor’un şampiyonluğu önümüzdeki hafta Artvin Hopaspor’a karşı alınacak bir galibiyetle ilan edilmiş olacak.
Bursaspor’un başarılı oyuncularından Tahacan Velioğlu, “Güzel bir maç oldu taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Bu maç şampiyonluğu kutlamak hayalimizdi ama haftaya kaldı. Gerçekten güzel bir sezon geçirdik. Müthiş mücadele ettiğimiz maçlar oldu. Son bir adımımız kaldı. Haftaya galip gelip şampiyonluğu Bursa’ya armağan etmek istiyoruz.” dedi.
YORUMLAR