Tanju Özcan, Erdoğan’a seslendi: 75 kez randevu istedim vermediniz, benimle neden görüşmüyorsunuz?

Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yaklaşık 75 kez randevu istediğini belirterek, “Benimle neden görüşmüyorsunuz? Sizden kredi isteyecek değilim, ‘geçiş garantili köprü veya yolcu garantili havaalanı yapayım’ diyecek değilim. Bolu’nun sorunlarını konuşmak istiyorum. Nedir benimle alıp veremediğiniz?” dedi.

Tanju Özcan, Erdoğan’a seslendi: 75 kez randevu istedim vermediniz, benimle neden görüşmüyorsunuz?

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, son 5,5 yıllık süre içinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, yaklaşık 75 randevu talebini yanıtsız bıraktığını söyledi. “Bu dönem içerisinde darbeci dediğiniz Sisi ile görüştünüz, katil dediğiniz Suudi Veliaht Prensi ile defalarca görüştünüz, 15 Temmuz’un ortağı dediğiniz B.A.E ile görüştünüz, hatta size budala diye mektup yazan Trump’la, Türkiye’yi ekonomik yaptırım konusunda tehdit eden Biden’la bile ayaklarına kadar gittiniz görüştünüz” diyen Özcan, “Benimle neden görüşmüyorsunuz? Nedir benimle alıp veremediğiniz?” diye sordu.

Tanju Özcan, X hesabından Erdoğan’ı etiketleyerek şunları yazdı:

“Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 5,5 yıllık süreçte sizden yaklaşık 75 kez randevu istedim vermediniz. Bu dönem içerisinde darbeci dediğiniz Sisi ile görüştünüz, katil dediğiniz Suudi Veliaht Prensi ile defalarca görüştünüz, 15 Temmuz’un ortağı dediğiniz B.A.E ile görüştünüz, hatta size budala diye mektup yazan Trump’la, Türkiye’yi ekonomik yaptırım konusunda tehdit eden Biden’la bile ayaklarına kadar gittiniz görüştünüz.

Benimle neden görüşmüyorsunuz? Sizden kredi isteyecek değilim, geçiş garantili köprü veya yolcu garantili havaalanı yapayım diyecek değilim. Bolu’nun sorunlarını konuşmak istiyorum. Nedir benimle alıp veremediğiniz?”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir