Tanju Özcan’dan Erdoğan’a: Sizinle görüşebilmem için illa darbeci mi olmam lazım?

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhurbaşkanı’nda 73 kez randevu talep ettiğini belirterek, “Bana yeni rota oluşturup Ankara’ya kadar tekrar yürütmeyin lütfen.” dedi.

Tanju Özcan’dan Erdoğan’a: Sizinle görüşebilmem için illa darbeci mi olmam lazım?

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir dönem ‘katil’ ve ‘darbeci’ dediği Mısır lideri Sisi ile görüştüğünü ancak 73 defa randevu talep etmesine karşın kendisine dönüş olmadığını belirtti. Özcan Erdoğan’a, “Bana yeni rota oluşturup Ankara’ya kadar tekrar yürütmeyin lütfen. Verin şu randevuyu kurtulun” diye seslendi.

Özcan sosyal medyada yayımladığı videosunda, “Sayın Cumhurbaşkanım bazen sizi anlamakta güçlük çekiyorum. ‘Yunan Başbakanı ile benim işim bitmiştir’ demiştiniz, gittiniz görüştünüz. Katil dediğiniz Prens Selman’la gittiniz görüştünüz.” ifadesini kullandı.

Özcan şunları kaydetti:

-15 Temmuz’un ortağı dediğiniz BAE’nin emirinin yanına gittiniz. Daha düne kadar darbeci dediğiniz Sisi ile barıştınız, görüştünüz.

“73 DEFA RANDEVU İSTEDİM” 

-Peki bu insanların hepsi sizinle görüşebiliyor da Bolu’da ikinci kez demokratik yollarla, yüzde 54 oy oranıyla seçilmiş Tanju Özcan sizden 73 defa randevu istediği halde ben niye görüşemiyorum?

“SİZİNLE GÖRÜŞEBİLMEK İÇİN İLLA DARBECİ Mİ OLMAM LAZIM”

-Sizinle görüşmek için illa, darbeci mi olmam lazım? Fetö ile iltisaklı mı olmam lazım? Ya da PKK ve yandaşlarına yardakçılık mı yapmam lazım? Nedir benim suçum, Atatürkçü ve Türk Milliyetçisi olmak mı? Sizden randevu bekliyorum, teşekkür ediyorum.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir