Tilia Restaurant-By Nefes Dağyenice’de

İnsanların tabiat ile buluşabilmesi için eşsiz imkanlar ve harika manzaralar sunan Nefes Dağyenice Doğada, tesislerine bir yenisini daha ekleyerek Tilia Restaurant’ı hizmete açtı. Nefes Dağyenice’nin pahalı olduğu algısını ortadan kaldırmak için bu burayı açtıklarını belirten Nefes Dağyenice Doğada Genel Müdürü Alpay Savaş Güçlü, “Şu anda açık büfe kahvaltımızın fiyatı 350 TL. Serpmek kahvaltımızın ise 450 TL. 4 kişilik bir aileyle geldiğiniz zaman 2 kişilik kahvaltı da alabiliyorsunuz” dedi.

Tilia Restaurant-By Nefes Dağyenice’de

Göl kenarında, doğanın ve huzurun buluştuğu Nefes Dağyenice Doğada tesislerine bir yenisini daha ekleyerek Tilia Restaurant’ı hizmete açtı. Nefes Dağyenice Tesisleri’nin 2022’den beri hizmet verdiğini ifade eden Nefes Dağyenice Doğada Genel Müdürü Alpay Savaş Güçlü, “Burada çeşitli aktivite alanlarımız var. Su sporlarımız, ATV turlarımız, Türkiye’de çok nadir olan göl üzerinden zipline hizmeti Deniz bisikletlerimiz, Yine ailece oturup göl üzerinde zaman geçirebileceğiniz aktivitelerimiz var. İki adet restoranımız bulunmakta. Her iki restoranımızda kahvaltı ve akşam yemeği, öğle yemeği alabiliyorsunuz. Sevda yolu diye isimlendirdiğimiz bir yolumuz var. Burada da insanlar çok rahat bir şekilde yürüyüşlerini yapabiliyorlar. Hemen hemen gölün bir kısmını yürüyerek gezebiliyorlar. Kişilere yönelik ağaçların altında ormanın içerisinde yürüyüş yapabiliyorlar. Misafirlerimize sunduğumuz hizmetler tabi ki sadece bunlarla kısıtlı değil ama Nefes Dağyenice’yi anlatmak biraz zor. O yüzden misafirlerimizin bizi buraya gelip deneyerek görmelerini arzu ediyoruz” diye konuştu.

TİLİA RESTAURANT-BY NEFES DAGYENİCE’DE

Nefes Dağyenice tesislerine bir yenisinin daha eklendiğini ifade eden Alpay Savaş Güçlü, “Tilia isimli yeni restaurantımız hizmete açıldı. Tilia’nın anlamı ıhlamur ağacı demek. Diğer tesislerimizde olduğu gibi buranın da adını yine ormandan seçmek istedik. Burada hem sabah kahvaltısı hizmetimiz var hem akşam yemeği hizmetimiz var. Sabah kahvaltısı hizmetinde ise iki ayrı seçeneğimiz var. Birisi açık büfe kahvaltı, ikincisi de serpme kahvaltı. Bunlarda da fiyatları mümkün olduğu kadar uygun tuttuk. Şu anda açık büfe kahvaltımızın fiyatı 350 TL. Serpmek kahvaltımızın ise 450 TL. Biz bu serpmek kahvaltıda gelen kişi sayısını baz almıyoruz. Yiyen kişi sayısını baz alıyoruz. Yani 4 kişilik bir aileyle geldiğiniz zaman 2 kişilik kahvaltı da alabiliyorsunuz. Açık büfe tarafında ise maalesef gelen kişi kadar almak durumunda kalıyoruz. Bunun yanında Tilia’da akşam yemeklerimiz var. Çok güzel menülerimiz var. Aşçılarımız özellikle yurt dışından geldi. Akşamları saat 7-8’den sonra yemekleriyle birlikte bu manzaraya doyum olmuyor. Tesise araçla girerseniz 100 lira bir giriş ücretimiz oluyor. Bunun karşılığında macera parkında bir oyunu ücretsiz veriyoruz. Nefes Dağyenice’nin pahalı olduğu biliniyor. Böyle olmadığını kanıtlamak için Tilia’yı açtık” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir