TOFAŞ alt yapısında yetişmişti… Eski milli basketbolcu İlkan Karaman hayatını kaybetti!

Eski milli basketbolcu İlkan Karaman, Datça’da bir trafik kazasında hayatını kaybetti. Alkollü olduğu iddia edilen sürücü, kaldırımda bekleyen Karaman’a çarptı.

TOFAŞ alt yapısında yetişmişti… Eski milli basketbolcu İlkan Karaman hayatını kaybetti!

Fenerbahçe’nin eski basketbolcusu İlkan Karaman, Datça’da bir trafik kazasında hayatını kaybetti.

İddialara göre alkollü olduğu belirtilen bir sürücünün kontrolündeki araç, kaldırımda bekleyen Karaman’a çarptı. Talihsiz olayın ardından Karaman, kaza yerinde yaşamını yitirdi.

Basket Faul’ün haberine göre; dalış yapmak için Dalaman’a giden Karaman, arkadaşının benzin aldığı esnada yol kenarında beklerken, direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün aracı kaldırıma çıkarak Karaman’a çarptı. Çarpmanın etkisiyle aracın altında kalan Karaman, olay yerinde hayatını kaybetti.

1990 doğumlu olan İlkan Karaman, TOFAŞ altyapısında yetişmiş; kariyerinde Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe, Acıbadem Üniversitesi, Beşiktaş, İBB, Büyükçekmece, Cholet, Antibes, Petkim Spor, Yalovaspor, Manisa BB ve son olarak Çayırova Belediyesi formalarını terletmişti.

Aynı zamanda milli takım formasıyla da sahaya çıkmış olan Karaman, Türk basketbolunun önemli isimleri arasında yer alıyordu.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir