Trabzonspor, Stefan Savic ile prensipte anlaştı

Trabzonspor’un Karadağlı stoper Stefan Savic transferinde geri sayıma geçtiği öğrenildi. Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, transferde büyük bir hamlede bulundu. Bordo-mavililer, Atletico Madrid forması giyen Stefan Savic ile el sıkıştı.

Trabzonspor, Stefan Savic ile prensipte anlaştı

Fabrizio Romano’nun haberine göre; Trabzonspor, Atletico Madrid’de forma giyen Karadağlı stoper Stefan Savic ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Trabzonspor, Atletico Madrid’e bonservis ödemeyecek

Stefan Savic için Atletico Madrid’e bonservis bedeli ödenmeyeceği öğrenildi. Karadağlı stoperin sağlık kontrolü için bu hafta İstanbul’a geleceği aktarıldı. Stefan Savic’le yapılan anlaşmanın 3 yıllık olduğu belirtildi.

Savic’in kariyeri ve performansı

33 yaşındaki savunma oyuncusu, geride kalan sezonda Atletico Madrid’de 33 maçta forma şansı buldu. Stefan Savic’in son piyasa değeri 2 milyon 500 bin euro.

BSK Borca altyapısında yetişen Stefan Savic daha sonra Partizan, Manchester City ve Roma’da oynadı. Atletico Madrid, 2015-2016 sezonu başında Stefan Savic’i 12 milyon euro bedelle kadrosuna kattı.

33 yaşındaki savunmacı, Karadağ Milli Takımı’nda 74 müsabakada süre aldı. Stefan Savic, bu karşılaşmalarda 9 gol sevinci yaşadı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir