Trump Harris’e desteğini açıklayan Swift’e çıkıştı: Senden nefret ediyorum

Cumhuriyetçi ABD başkan adayı Donald Trump Pazar günü Taylor Swift’e saldırarak, yıldızın Demokrat rakibi Kamala Harris’i desteklemesinden birkaç gün sonra ona karşı nefretini ilan etti. Trump, Truth Social medya hesabındaki paylaşımında büyük harflerle “Taylor Swift’ten nefret ediyorum” yazdı

Trump Harris’e desteğini açıklayan Swift’e çıkıştı: Senden nefret ediyorum

Geçen haftaki Trump-Harris tartışmasının hemen ardından Swift, 284 milyon Instagram takipçisine şu anda ABD başkan yardımcısı olan Harris’e oy vermeyi düşündüğünü söyledi ve “Çünkü o inandığım haklar ve davalar için savaşıyor” ifadelerini kullandı.

Truth Social’da 7,71 milyon takipçisi olan Trump, Swift’in Harris’i desteklemesini başlangıçta Taylor hayranı olmadığını söyleyerek reddetmişti. Ancak o zamandan bu yana, kamuoyu yoklamalarının Harris’in 5 Kasım’da yakın geçmesi beklenen başkanlık seçimlerinde Trump’a önemli bir fark attığını göstermesiyle eski başkan, Swift’e karşı söylemini sertleştirdi.

Swift’in Harris paylaşımı 9 milyon beğeni aldı

Swift’in Harris’i desteklemesi Instagram paylaşımına 9 milyondan fazla “beğeni” aldı ve Demokratların başkanlık seçimlerini kazanma şansını artırabileceği spekülasyonlarını körükledi. Trump paylaşımının ardından Harris’in başkan yardımcısı adayı Tim Walz X’e şunları yazdı:

“Swifties: Sizin yardımınızla şimdiye kadar yaşamış en küçük adamı yeneceğiz” Swift’in şarkılarından birinin adı “The Smallest Man Who Ever Lived (Yaşamış En Küçük Adam)”

Trump’ın Swift’e karşı öfkesi, X’te “Taylor Swift’i seviyorum” diyen bir destekçi seline yol açarken, diğerleri Demokrat Başkan Joe Biden yönetimine saldırarak Trump’ı savunmaya geldi.

Trump ve Swift yıllardır karşılıklı atışıyorlar. 2018 seçimlerinde Swift’in Demokrat adayları desteklemesinin ardından Trump, Beyaz Saray’da gazetecilerin sorularına yanıt olarak şunları söyledi “Diyelim ki Taylor’ın müziğini artık yüzde 25 daha az seviyorum”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir