Tuğçe Demirbilek’ten Danilo Zanna’ya gönderme

‘MasterChef Türkiye’ yarışmasının İtalyan şefi Danilo Zanna, 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek ile boşanma kararı almıştı. Demirbilek, boşanma aşamasında olduğu eşine üstü kapalı bir şekilde göndermede bulundu.

Tuğçe Demirbilek’ten Danilo Zanna’ya gönderme

Yıllar önce Türkiye’ye seyahat amaçlı gelen ünlü şef Danilo Zanna, Tuğçe Demirbilek ile tanıştıktan sonra ülkede kalmaya devam etmişti.

KÖTÜ HABER GELDİ

İlişkilerine dolu dizgin devam eden ikili, 2012 yılında nikah masasına oturmuş, ancak dokuz yıldır evli olan çiftten kötü haber gelmişti.

Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ’ın haberine göre, 2013 yılında çocukları Tibet’i kucağına alan çift, şiddetli geçimsizlik nedeniyle geçtiğimiz haftalarda evlerini ayırmıştı.

DANILO’DAN AÇIKLAMA GELDİ

Boşanma haberlerinin ardından ünlü şef, konuyla ilgili sessizliğini bozmuştu.

Instagram hesabından yazılı bir açıklama yapan Danilo Zanna, basın mensuplarından yıpranmamaları için ricada bulunmuştu.

“HİÇBİR ŞEYE ŞAŞIRMA”

Bütün bu yaşananlarından ardından Tuğçe Demirbilek, sosyal medya hesabından “Hiçbir şeye şaşırma. Hakikatin de insanların da iki yüzü vardır” notunu paylaştı.

Snob Magazin’in haberine göre; Tuğçe Demirbilek’in bu paylaşımı, sosyal medya kullanıcıları tarafından ünlü şef Danilo Zanna’ya bir gönderme olarak yorumlandı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir