Ünlü şarkıcının evi alevlerin arasında kaldı! Urla’daki yangın, Aslı Zen’i gözyaşlarına boğdu

Ünlü şarkıcı Aslı Zen’in evi, Urla’daki yangında alevler içinde kaldı. Ormandaki yangının, şehir merkezine yaklaşmasının ardından jandarmanın uyarısıyla evini boşaltan şarkıcı gözyaşlarına boğuldu.

Ünlü şarkıcının evi alevlerin arasında kaldı! Urla’daki yangın, Aslı Zen’i gözyaşlarına boğdu

Ünlü şarkıcı Aslı Zen’in evi, Urla’daki yangında alevler içinde kaldı. Ormandaki yangının, şehir merkezine yaklaşmasının ardından jandarmanın uyarısıyla evini boşaltan şarkıcı gözyaşlarına boğuldu.

Yazın gelmesiyle orman yangınları ülkemizin ciğerlerini yok ediyor.

Dün İzmir Urla’da ormanda başlayan yangın yerleşim yerlerine kadar uzanınca, Urla’da yaşayan şarkıcı Aslı Zen’in evi de alevlere teslim oldu.

Ormanda başlayan yangının evinin bulunduğu siteye yaklaştığını söyleyen Aslı Zen “Şu an panik haldeyiz. Urla’da yangın çıktı evimize çok yakın bir yerde. Allah korusun. Site olarak önlemimize alacağız, çok dibimizde yangın. Kendimizi evin içinde kapattık dışarıda kül yağıyor. Uçak ve helikopterler çalışıyor. Hayvanlarımızı kafesledik, bahçe sulamaları açıldı, bütün site çıkış kapıları açıldı. Dua ederek bekliyoruz. Ben son ana kadar kalacağım, kızımı araçla göndereceğim. Hem evimi hem doğayı korumak için yardım etmek istiyorum. Kolay değil çok zor” dedi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir