Venom: Son Dans’tan yeni fragman yayınlandı

Önümüzdeki ay sinemaseverlerle buluşacak olan Venom: Son Dans filminden yeni fragman yayınlandı. Son Dans, Tom Hardy’nin başrolünü üstlendiği bu serinin son filmi olacak.

Venom: Son Dans’tan yeni fragman yayınlandı

İlk iki filmin senaristlerinden olan Kelly Marcel’in yönettiği Venom: Son Dans’ın oyuncu kadrosunda Tom Hardy’ye Juno Temple, Chiwetel Ejiofor, Stephen Graham ve Clark Backo eşlik ediyor. Ayrıca Lizard karakterine hayat veren Rhys Ifans‘ın da filmde boy göstereceği biliniyor.

Eddie Brock ve Venom, bir yandan peşlerindeki askerlerden kaçmaya çalışırken, diğer yandan Venom’ın gezegininden çok sayıda simbiyotun işgal etme amacıyla Dünya’ya gelmekte olduğunu öğreniyor. Bu haber sonrası Eddie ve Venom’ın, peşlerindeki askerleri bir şekilde birlikte çalışmaya ikna etmesi gerekiyor.

Spider-Verse, bu yılın başında çıkan Madame Web ile birlikte dibi görmüş olsa da Venom 3’ten beklentiler yüksek. Çünkü Morbius ve Madame Web gibi bu evrende geçen diğer filmlerin aksine ilk iki Venom filmi gişede başarı yakaladı. Bu yüzden şimdi üçüncü filmden de benzer bir performans bekleniyor.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir