Wanda Nara, ayrılık açıklaması yapmıştı: Icardi, Nara’nın üstsüz fotoğrafını paylaştı

Arjantinli golcü Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara, geçen günlerde yaptığı açıklamada ”Kişisel ve sağlık nedenleriyle bir kez daha denedim, ama olmadı” diyerek ayrılık iddialarını doğrulamıştı.

Wanda Nara, ayrılık açıklaması yapmıştı: Icardi, Nara’nın üstsüz fotoğrafını paylaştı

Geçen günlerde Arjantinli golcünün eşi Wanda Nara, ”Kişisel ve sağlık nedenleriyle bir kez daha denedim, ama olmadı” diyerek ayrılık iddialarını doğrulamıştı.

Wanda Nara’nın açıklamasının ardından sessizliğini bozan Icardi, idmandan kalma yüzüklü antrenman fotoğraflarını da paylaştı.

Icardi, geçen haftalarda ayrılık açıklaması yapan Wanda Nara’nın üstsüz fotoğrafını paylaştı.

Icardi'nin Wanda Nara'nın fotoğrafını paylaşması sonrasında da yeniden sosyal medyadan birbirlerini takibe almaları da'Barıştılar mı?' sorusunu beraberinde getirdi.

Icardi’nin Wanda Nara’nın fotoğrafını paylaşması sonrasında da yeniden sosyal medyadan birbirlerini takibe almaları da ‘Barıştılar mı?’ sorusunu beraberinde getirdi

Icardi, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafı kendi profilinde alıntılayarak "Ouch'' notunu düştü. Icardi'nin Wanda Nara'nın fotoğrafını paylaşması sonrasında'barıştılar mı?' sorusu gündeme geldi.

Icardi, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafı kendi profilinde alıntılayarak “Ouch” notunu düştü. Icardi’nin Wanda Nara’nın fotoğrafını paylaşması sonrasında ‘barıştılar mı?’ sorusu gündeme geldi.

Nara, eşi Icardi'yi Instagram'da takip etmeyi de bırakmış ve ayrılık iddiaları güçlenmişti. Ünlü model daha sonra, eşini sosyal medyadan yeniden takip etmişti. Nara'nın sosyal medyadan yaptığı açıklama şu şekildeydi:

Nara, eşi Icardi’yi Instagram’da takip etmeyi de bırakmış ve ayrılık iddiaları güçlenmişti. Ünlü model daha sonra, eşini sosyal medyadan yeniden takip etmişti. Nara’nın sosyal medyadan yaptığı açıklama şu şekildeydi:

''Sonların ne kadar zor olduğunu ve neye mal olduklarını biliyorum. Televizyonda veya internette gerçek olmayan şeyler var. Ama bunu kabul ediyorum. Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Aşk varken daha fazlasını denemek hata değildi. Hiçbir şeyden pişman değilim, bu çifte hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnız kalmak zorundayım. Hiçbir suçlu veya üçüncü şahıs yok, bizim ilişkimiz her zaman dışarıdan görünenden daha güçlü. Önceliğim her zaman çocuklarım oldu ve bugün her zamankinden daha fazla. Saygınız için teşekkürler.''

”Sonların ne kadar zor olduğunu ve neye mal olduklarını biliyorum. Televizyonda veya internette gerçek olmayan şeyler var. Ama bunu kabul ediyorum. Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Aşk varken daha fazlasını denemek hata değildi. Hiçbir şeyden pişman değilim, bu çifte hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnız kalmak zorundayım. Hiçbir suçlu veya üçüncü şahıs yok, bizim ilişkimiz her zaman dışarıdan görünenden daha güçlü. Önceliğim her zaman çocuklarım oldu ve bugün her zamankinden daha fazla. Saygınız için teşekkürler.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir