Yeşim Salkım’ın Bodrum isyanı

Şarkıcı Yeşim Salkım sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Arkadaşlar çok açık söylüyorum, sözüme güvenin, Bodrum bitmiş” ifadesini kullandı. Salkım, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i de etiketleyip “Dondurmanın topu 150 TL bilmem biliyor musunuz yoksa size dondurma yasak mı?” diye sordu.

Yeşim Salkım’ın Bodrum isyanı

Son dönemde fahiş fiyatlarıyla gündemden düşmeyen Bodrum’la ilgili bir paylaşım da şarkıcı Yeşim Salkım’dan geldi.

Salkım, X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Arkadaşlar çok açık söylüyorum, sözüme güvenin, Bodrum bitmiş. Bir gün su bir gün elektrik kesintisi, bitmek bilmiyor.”

“HERKES İŞ BIRAKIYOR”

“İş yerleri büyük sıkıntıda, para yok, herkes iş bırakıyor . Pahalılığı geç, o zaten korkunç da yollar her yer kazılmış .

“Yeni gelen başkan yaşı küçük ya heyecanlı ‘hemen yapayım’ demiş ama olan bizim arabaların ön takımlarına oldu.”

“SAYIN BAKAN DONDURMANIN TOPU 150 TL”

Yeşim Salkım bir sonraki paylaşımında ise Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i de etiketleyip isyanına şu sözlerle devam etti:

“Bu arada anlıyoruz ki sadece Bodrum değil her yer berbat. Sayın Mehmet Şimşek’i etiketleyeyim de çünkü çatlayacağım artık.”

“Sayın Bakan evet gri listeden çıktık da şu dondurmanın topu 150 TL bilmem biliyor musunuz yoksa size dondurma yasak mı? Bizi geçtim de çocuk yiyor bunu ay pardon yani eskiden yiyordu?”

Oyuncu son paylaşımında da CHP’li belediyelere seslendi:

“Gelelim CHP belediyelerine, kardeşim siz hepiniz aranızda anlaşma mı imzaladınız milleti Atatürk bahanesiyle kandırıp tembellik etmeye, bezdik be biriniz de çalışın.”

“Konserlere döktünüz paraları şimdi para yok. İş bilmiyor diyemiyorsunuz da kasa boş diyorsunuz! Hepiniz aynısınız, parti falan geçiniz bunları hepsi aynı bunların. Ülkesini değil hepsi cebini düşündü yıllardır.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir