Zafer Partisi Yıldırım’da Selçuk Kaya dönemi

Zafer Partisi Yıldırım İlçe Başkanlığı 2. Olağanüstü Genel Kongrelerini gerçekleştirdi. Oy çokluğuyla Yıldırım İlçe Başkanı Selçuk Kaya seçildi.

Zafer Partisi Yıldırım’da Selçuk Kaya dönemi

Zafer Partisi Yıldırım İlçe Başkanlığı 2. Olağanüstü Genel Kongrelerini düzenledi. Oy çokluğuyla Yıldırım İlçe Başkanı Selçuk Kaya oldu.

Zafer Partisi Yıldırım İlçe Başkanı Selçuk Kaya’nın konuşması şu şekilde;

Zafer Partisi olarak, ülkemizin içinde bulunduğu zorlu şartları biliyoruz. Ekonomik sıkıntılar, adalet arayışı ve milli değerlerimizin savunulması noktasında kararlılıkla yol alıyoruz. Bizler, Türk milletinin onurunu ve geleceğini her şeyin üstünde tutan, Atatürk cumhuriyeti temelinde olan bir siyasi hareketin neferleriyiz. Bu bilinçle, Yıldırım ilçemizde de partimizi en iyi şekilde temsil etmek, halkımızın sesini daha güçlü duyurmak için göreve talibiz. Yıldırım İlçe Başkanlığı, sadece bir makam değil, aynı zamanda büyük bir
sorumluluktur. Bu sorumluluğun bilinciyle, partimizin ilkelerini, vatan ve millet sevgimizi her daim ön planda tutarak çalışmayı bir vazife bildik bu günden sonrada aynı anlayışla görevimize devam edeceğimizden kimsenin endişesi olmasın. Bizler Atatürk çizgisinde Türk milliyetçileri olarak Zafer Partisi’ni Yıldırım’da daha da güçlendireceğiz. Zafer Partisi, Genel başkanımız Sayın Prof Dr.Ümit Özdağ’ın da söylediği gibi Anıtkabir, Hoca Ahmet Yesevi ve Hacı Bektaş-ı Veli üçgeninde kurulmuş, Türk milliyetçilerinin son kalesi ve kuva-yi milliye’ye ruhunu Yıldırımda da yaşatmaya ant içtik. Hedefimiz, Yıldırım’da Zafer meşalesini daha da büyütüp gönülleri kazanmaktır. Bunun için yapmamız gereken en önemli şey, halkımızla iç içe olmak, onların sorunlarını anlamak ve çözüm üretmektir. Mahalle mahalle, sokak sokak gezip partimizin projelerini anlatacağız. İlçemizin en büyük sorunları olan kentsel dönüşüm, uyuşturucu madde kullanımı ve satışı, eğitim veren okulların yetersizliği, işsizlik ve sığınmacı sorunları ve bu sorunların çözümlerini halkımıza anlatacağız. Kimsesizlerin kimsesi, mazlumların sesi olacağız. Artık Yıldırım da Zafer Partisi ayak sesleri daha da yüksek duyulacak ve İktidar yolunda hem yerelde hem Genelde emin adımlarla yürüyeceğiz. Bugün burada seçilecek yeni yönetimle birlikte, Zafer Partisi’ni Yıldırım’da en güçlü hale getireceğimizden hiç şüpheniz olmasın. Sizlerden alacağımız güç ve destekle ile durmadan, yılmadan çalışacağımıza ve Zafer Partisinin Meşalesini Yıldırımın Surlarına  asacağımıza sizlerin huzurunda söz veriyoruz. Ne mutlu Türk’üm Diyene.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir